Friulmodel Webshop


Csak az eredeti reálisabb a Friulmodel lánctalpaknál

English Hungarian

Vásárlási információ

Kedves Vásárló!

Az alábbiakban ismertetjük a vásárlással kapcsolatos információkat :

Webáruházunk kínálatában méretarányos makett fémlánctalpak és kiegészítőik, valamint fémből készült makettek találhatók meg. Fenti termékek áruházunkból elektronikus úton, házhoz szállítással rendelhetők meg.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát.

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Friulmodel Kft. webáruházának, úgy kérjük, hogy olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket. Szolgáltatásunk igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyet értsen és kötelező érvényűnek tekintse magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekben Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

 

Webáruház tulajdonosa

A webáruház tulajdonosa: Friulmodel Kft. Címe: 8142. Úrhida, Nefelejcs u. 2.

Telefon: 0036-22/588-188, Fax: 0036-22/ 362-425

E-mail: friulmodel@axelero.hu

Adószám: 10667949-2-07

Cégjegyzékszám: 07-09-006975

Kiállító hatóság:

A vásárlástól való elállás joga

•  Ön a szerződéstől, azaz az áru vásárlásától, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a 17/1999 Kormány rendelet értelmében. A termékeket a számlával vagy nyugtával együtt visszaküldheti.
• Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Amennyiben a termék, annak kellékei és csomagolása is hiánytalan és sérülésmentes, de valamilyen oknál fogva mégsem felel meg az igényeknek, különösebb indoklás nélkül visszaküldheti.
• A termék és csomagolásának hiánytalanságát és sérülésmentességét megvizsgáljuk, ezért utánvéttel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.
• A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). A megvásárolt, hiánytalanul és sérülésmentesen visszajuttatott termék vételárát az elállást követő 30 napon belül térítjük meg. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő viseli.  Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az elállási jog nem gyakorolható, ha a terméket személyesen vette át irodánkban, vagy a modellt használatba vette.

Adatvédelmi irányelveink

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a bizalmasan kezeli, leiratkozás biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a friulmodel.axelero.hu e-mail címen.

Vonatkozó jogszabályok

Kapcsolódó jogszabályok, rendeletek megtekintése itt.
Vonatkozó kormányrendelet (PDF)
Országos fogyasztóvédelmi egyesület

  
A bejelentkezéshez kérjük adja meg adatait!


E-mail cím:


Jelszó :
   Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó


E-mail cím: